Na výstave Rezortu Piešťany sa môžete dotknúť piešťanského bahna

Rezort Piešťany sa pravidelne zúčastňuje veľtrhov cestovného ruchu doma aj v zahraničí, aby spropagovalo turistické atrakcie, kúpeľníctvo, kultúrno-historické pamiatky a svoj potenciál v oblasti turizmu.  Tentokrát však oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) počas Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny práve takúto reprezentačnú výstavu usporadúva.

V Kursalone, ktorý je v centre diania, sa budú v sobotu 1. júna 2019 od 10:00 do 14:00 prezentovať členovia a partneri OOCR Rezort Piešťany, ktorí sa takýmto spôsobom chcú priblížiť verejnosti.

Prezentovať sa bude portfólio členov OOCR Rezort Piešťany v zastúpení Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, Hotel Park, Villa Zuckmann a samotného Rezortu Piešťany. Dozviete sa rôzne novinky, aktuálne akcie, získate prehľad o podujatiach, ktoré sa budú konať v Piešťanoch a blízkom okolí.


Pozrite si program Otvorenia letnej kúpeľnej sezóny 2019


Pozvanie na reprezentačnú výstavu prijali aj partneri Rezortu Piešťany, ktorí ponúknu prehľad turisticky atraktívnych a zaujímavých lokalít širšieho okolia Piešťan.

Navštíviť môžete Oblastnú organizáciu cestovného ruchu Tirnavia, Mikroregión nad Holeškou, Krajskú organizáciu cestového ruchu Trnava ale cezhraničného partnera, ktorý povie viac o krásach Južného Slovácka – Miestna akčná skupina Jižní Slovácko.

Počas reprezentačnej výstavy partnerov OOCR Rezort Piešťany si môžete naživo skúsiť, ako vyzerá a akej konzistencie je unikátne liečivé piešťanské bahno a termálna minerálna voda. Zuckmann Villa poteší chuťové poháriky dobrou kávičkou a sladkými dezertmi.

Zdroj: Tlačová správa – Rezort Piešťany