Kúpele sa pripravujú na letnú sezónu, lákajú aj rodiny s deťmi

Na základe uvoľnenia opatrení proti šíreniu koronavírusu sú na Kúpeľnom ostrove otvorené hotely Pro Patria, Splendid a Esplanade. Thermiu plánujú sprístupniť 1. júna.

Po mesiac trvajúcom úplnom uzatvorení kvôli mimoriadnej situácii začali Slovenské liečebné kúpele Piešťany v máji poskytovať liečebnú starostlivosť klientom, ktorí ju mali hradenú zdravotnou poisťovňou. Od piatku 22. mája môžu na Kúpeľnom ostrove privítať každého.

V platnosti však naďalej zostávajú rozšírené hygienické opatrenia. Samozrejmosťou je povinný rýchlotest na ochorenie Covid-19 aj priebežné monitorovanie telesnej teploty klientov. Z bezpečnostných dôvodov sú bazény zatiaľ sprístupnené výlučne pre kúpeľných hostí.

„Začali sme sa tiež naplno pripraviť na letnú sezónu a veríme, že hostia si u nás ešte tento rok užijú príjemné chvíle v jedinečnej kúpeľnej atmosfére. Pripravili sme atraktívne pobyty a akcie pre tradičných kúpeľných hostí, ale aj pre rodiny s deťmi, ktoré sa rozhodnú stráviť letnú dovolenku v Piešťanoch. Môžu sa tešiť napríklad na All inclusive s piesočnou plážou či plošné zľavy,“ uviedol Tibor Haris zo spoločnosti Ensana, ktorá je väčšinovým vlastníkom piešťanských kúpeľov.

Piesočná pláž vznikne v areáli hotela Splendid, priamo v blízkosti jeho bazéna. V pláne je tiež znovuotvorenie hotela Thermia Palace, a to od 1. júla. V prípade záujmu hostí privíta aj hotel Jalta.

Zdroj: Tlačová správa – spoločnosť Ensana