Útulkáči: Henny, Alpo a opustené mačiatka

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Henny

polročná adoptovaná fenka, jedna zo šiestich šteniatok odobraná z Čachtíc z nevhodných podmienok. Bola nájdená v Bratislave na ceste, majiteľ sa nehlási, situáciu riešime. Hľadáme jej nový domov. Henny narástla, je veľmi bystrá a aktívna, ovláda niektoré povely, so psíkmi problémy nemá, je veľmi hravá, vhodná k inému psíkovi, samej by jej bolo smutno.

Alpo

3-ročný psík bol odchytený pri Auparku, kde zmätene behal, zo začiatku trochu zúril, ale po dovezení sa už upokojil. Ukázal sa ako milý, ale ešte opatrný, bol veľmi vyhladovaný, nemá žiadne označenie.
Psík sa už cíti bezpečne, teší sa ošetrovateľom, bol by vhodný na dvor rodinného domu.

mačiatka

dvaja ryšaví kocúrikovia a jeden ryšavo biely nájdení s ešte jednou trikolorkou mačičkou v krabici pri poliklinike, triasli sa od zimy, ušmudľaní, vyhladovaní. Našťastie si ich všimla jedna pani a priviezla ich. Zasa ďalší hrdina, ktorému kastrácia nič nehovorí.

Text a foto: Útulok Piešťany