Útulkáči: Gupa, Strong, Megy

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Gupa

Milá ročná fenka bola nájdená opustená v Hlohovci a privezená políciou. Je veľmi prítulná, priateľská, vie pekne prosiť, vhodná aj do bytu k druhému psíkovi

Strong

Ráno nás čakalo pred útulkom prekvapenie – priviazaný asi ročný psík o stojan na bicykle na reťazi a skobou na býka, stojan odtiahol až do stredu cesty. Kolegyni sa ráno veľmi potešil. Ďakujeme majiteľovi, ktorý ho zrejme nezvládal a takto sa ho zbavil. Psík je milý, ale bláznivý, nemá žiaden vycvik, je to neriadená strela, má veľkú silu, patrí do skúsených rúk, potrebuje vycvičiť.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Megy

6-ročná prítulná a priateľská fenka bola odovzdaná z vážnych rodinných dôvodov majiteľom. Je ešte vyplašená a smúti, ale nezostáva jej nič iné len si zvyknúť. Hľadáme jej nový domov, najlepšie na dvore rodinného domu, kde aj pekne postráži.

Text a foto: Útulok Piešťany