Finalista superstar predstaví tanečno-akrobatickú šou

Itcho Pčelár & Jamestown odštartovali unikátny projekt, divadelno-koncertnú šou s názvom Divadlo bláznov v spolupráci s charitatívnou nadáciou Úsmev ako dar.

Šou je spojením divadla a koncertu s tanečno-akrobatickými prvkami, ktoré sú vpletené do inšpiratívneho príbehu.

Príbeh chlapca, ktorý sa túži stať hrdinom, no postupom času je od svojich snov odradený a dostáva sa do sveta ilúzií, divadla bláznov. Stretáva jedno zvláštne dievča menom Sofie, ktorá mu zanecháva rôzne znamenia, pomáha mu dostať sa z Divadla bláznov a pripomína mu, aby nikdy nezabudol na svoje sny.

Štefan (Itcho) Pčelár, leader kapely Jamestown a strieborný finalista poslednej rady Česko Slovensko hľadá superstar prezradil, že ak potrebujete aspoň na chvíľku únik od reality, vrelo odporúča prísť sa pozrieť na Divadlo Bláznov a nechať sa strhnúť atmosférou tak trochu iného sveta. Sveta, kde sa nemusíte ponáhľať, nezažívate stres a čas plynie tak ako má.

Jamestown vám ponúka farby, ktoré ste ešte nevideli, príbehy, ktoré ste nepočuli & splnené sny, po ktorých túžite. Cesta začína, pridáte sa?


Podujatie sa uskutoční v piatok 15. mája o 19.00 h v piešťanskom Dome umenia. PREDSTAVENIE JE Z TECHNICKÝCH PRÍČIN ZRUŠENÉ


plagat Jamestown 

Text: PR Foto: Peter R. Jurik