Olympijská víťazka Zuzana Rehák-Štefečeková v Piešťanoch

Aktuálne prebiehajúci športový kemp, ktorý organizuje HappyMove – pohyb s úsmevom, navštívila slovenská olympijská víťazka z Tokia 2020 Zuzana Rehák-Štefečková (športová streľba), ktorá získala cenný kov bezchybnou streľbou zo svojej brokovnice.

Organizátori ďakujú Zuzane, že jej prvé kroky po zisku zlatej medaily na OH 2020 viedli za deťmi v športovom kempe v Piešťanoch. Zuzka bola úžasná, trpezlivo odpovedala na množstvo zvedavých otázok. Každému malému nádejnému športovcovi sa ušla kartička s jej podpisom a osobným prianím.

eti jej tiež pripravili netradičný darček. Otlačkami svojich dlaní namaľovali obraz OH 2020 so zlatou medailou od HappyMove.

„Sme nesmierne vďační, že takíto skromní a jedineční športovci podporujú deti a motivujú ich k športu,“ povedal zakladajúci člen združenia Andrej Krištof a dodal: „Aj Pierre de Coubertin by bol hrdý. Vďaka, Slovensko, za takýchto reprezentantov.“

Ak túžite, aby aj vaše deti športovali a možno o pár rokov priniesli ukázať svoje medaily, zúčastnite sa druhého ročníka úspešnej akcie Vyber si svoj šport v HS Centre v Piešťanoch 11. septembra 2021 a možno vaše dieťa očarí ten správny šport, ktorý mu prinesie radosť z pohybu a neskôr aj úspechy. V spolupráci s organizáciou Buď fit! sa bude konať aj štart zážitkovej trasy okolo Sĺňavy. Športovci a športovkyne, stretneme sa na štarte.

Text a foto: Stanislava Šimová