Nehudobný program festivalu Park duševného zdravia bude zdarma

Pri piešťanskom Dome umenia a v niektorých častiach mestského parku sa v dňoch 6. – 8. augusta uskutoční malá verzia festivalu Grape pod názvom Park duševného zdravia. Okrem hudby sa môžu návštevníci a okoloidúci obyvatelia Piešťan tešiť aj na nehudobný program, na ktorý nebude potrebné kupovať vstupenku.

V hudobnom pavilóne v piatok a v sobotu vystúpia Silné reči Jána Gorduliča, po nich sa odpremieta dokument 10 rokov Grejpu a v sobotu prebehne aj diskusia Nadácie Orange s témou Duševné zdravie.

V Kursalone bude letný Urban Market, kde budú stánky s nezávislou módou, dizajnom a umením. Tu si budú ľudia môcť kúpiť originálne výrobky od slovenských predajcov, v priestore budú spríjemňovať nakupovanie aj domáci klavírni umelci hrou na krídlo.

Pri Dome umenia aj pri Hudobnom pavilóne budú gastro zóny so street food ponukou, takže ak sa niekomu nebude chcieť doma variť, môže prísť ochutnať. Nebude chýbať ani nealko a alko občerstvenie. Pri amfiteátri si môžete dať čapované pivo do skla a neďaleko odtiaľ ochutnať miešané nápoje.

Festival Grape bude v parku pripomínať aj inštalácia hrozna, dielo Viktora Freša „Mega Viki“, alebo nadrozmerná deka, kde si budú môcť ľudia len tak posedieť.

Relax si návštevníci užijú tiež v 365.chill out zóne, ktorá okrem oddychu ponúkne aj možnosť zahrať si kalčeto.

Po koncertoch, ktoré skončia o desiatej večer, sa v Kursalone predstavia slovenskí a maďarskí Djs.

Hudobný program pred Domom umenia je nasledovný:

Štvrtok: 17.00 h Le Payaco, 18.00 h Modré Hory, 21.00 h Fallgrapp
Piatok: 17.00 h Bad Karma Boy, 18.00 h Ultrazvuk, 21.00 h Para
Sobota: 17.00 h Medial Banana, 18.00 h  Gleb, 21.00 h Billy Barman

Tlačová správa – Grape Festival