AKTUALIZOVANÉ: Festival letectva v máji nebude, vstupenky je možné vrátiť

Podujatie, ktoré malo do Piešťan 8. až 10. mája prilákať desiatky tisíc návštevníkov, usporiadatelia odložili na neurčito. Informovala o tom radnica s odvolaním na Slovenskú leteckú agentúru (SLA), ktorá Festival letectva Piešťany organizuje.

„Plne si uvedomujeme zodpovednosť voči návštevníkom Festvialu letectva Piešťany, ako aj voči domácim a zahraničným účastníkom podujatia. Preto pozorne sledujeme aktuálny vývoj pandémie nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí,“ uviedol Hubert Štoksa, riaditeľ SLA, v odôvodnení zmeny termínu.

Dodal, že o náhradnom termíne bude informovať, „akonáhle sa skončí mimoriadne obdobie a bude možné pokračovať v prípravách historicky prvej nočnej leteckej šou na Slovensku.“

Členovia organizačného tímu podujatia podľa riaditeľa veria, že „toto mimoriadne obdobie sa nám spoločnými silami podarí zvládnuť a na Festivale letectva Piešťany sa stretneme v náhradnom termíne čo najskôr.“

DOPLNENÉ 2. apríla o 13.20 h: Organizátori zároveň návštevníkom oznámili, že ich zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Držitelia vstupeniek majú dve možnosti, a to buď počkať na oznámenie náhradného termínu a  nežiadať refundáciu alebo žiadať vrátenie peňazí za zakúpené vstupenky. V druhom prípade je potrebné napísať e-mail na reklamacie@predpredaj.sk, v ktorom žiadateľ musí uviesť nasledujúce údaje: v prípade platby kartou online (card pay) číslo objednávky, v prípade platby prevodom (internet banking) číslo objednávky a číslo účtu v tvare IBAN.


Čítajte aj: Piešťany majú štyri prípady ochorenia COVID-19, Ratnovce jeden


Presun Piešťanských Zlatých stúh na budúci rok oznámil ich organizátor Ján Horňák minulý týždeň, nový termín bude mať aj festival rozhlasových rozprávok Zázračný oriešok, ktorý sa mal konať v máji.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič Zdroj: piestany.sk