Camping Pullmann otvára letnú sezónu, zahrá tam svetoznámy Laco Déczi

Okrem karavanistov si v Campingu Pullmann prídu na svoje i milovníci dobrej hudby. Otvorenie letnej sezóny oslávia pri Sĺňave vo veľkom štýle. Vo štvrtok 2. júna sa tam totiž predstaví Laco Déczi a jeho Celula New York.

Trubkár, skladateľ, kapelník, príležitostný herec a maliar Laco Déczi sa narodil v Bernolákove. Najprv uspel v Prahe a neskôr aj v New Yorku. Má na konte množstvo oceňovaných albumov i spoluprác so svetovo uznávanými jazzmanmi. Jeho koncerty sú prísľubom nezabudnuteľného zážitku, je totiž mimoriadnym hráčom na trúbku a zároveň živelným zabávačom a bohémom.

Ďalší koncert pripravuje Campingu Pullmann na sobotu 4. júna. Počas neho sa vyskáčete pri skvelej hudobnej skupine Funky Emotions. Táto sedemčlenná kapela váým naservíruje najväčšie funky – disco – soulové hity. Funky Emotions vystupujú s programom v troch blokoch po štyridsať minút, ktoré sú nabité tými najväčšími tanečnými party hitmi od kapiel ako Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, James Brown, Jamiroquai, Simply Red, Sister Sledge, Donna Summer, Daft Punk, Bruno Mars.

Oba koncerty majú limitovanú kapacitu. Vstupné je 7 eur, predpredaj v reštaurácii Na panvici v Campingu Pullmann.

 

(Reklamný článok)