Útulkáči: Nenzi, Tiffi, Fonet

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Nenzi

Ročná Fenka zostala po úmrtí majiteľa sama, staršia príbuzná ju vzala na veterinu v Hlohovci na utratenie, čo veterinár odmietol a kontaktoval nás. Je už u nás, je to zlatá a milá fenka a my ďakujeme pánovi veterinárovi, že ju zachránil.

Tiffi

2,5 mesačné šteniatko, kríženec borderkoli, bolo nájdené spolu so sestričkou vyhodené v obci Kostolné. Sestrička je už adoptovaná a maličká zostala sama. Je hravá a prítulná, vhodná aj na dvor s prístupom dnu, teraz v zime vo vnútri.

Fonet

3-ročný psík bol vyhodený v obci Madunice z modrého auta ,slečna si však značku nevšimla, ratovala psíka. Bol privezený obecnou políciou do útulku. Zo začiatku bol veľmi vystrašený, ale ukázal sa ako veľký dobrák. Je tichučký, vďačný a nenáročný, iní psíkovia mu nevadia, je skôr utiahnutejší.  

Text a foto: Útulok Piešťany