Milovníci jumpingu sa stretnú na Lodenici 1. mája

Ak ešte nemáte program na Sviatok práce, v utorok 1. mája 2018 vás srdečne pozývame na už tradičnú oslavu príchodu tohto krásneho mesiaca športovým podujatím – cvičením na trampolínkach jumpingom.

Tento máj bude už v poradí 5. ročník párty nesúcej tento názov.  Prvé dve akcie sa konali na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, tretia a štvrtá minuloročná už v Piešťanoch na Lodenici, kde bude aj 5. ročník.

Každoročne pribúdajú noví fanúšikovia tohto podujatia, preto očakávame aj tento rok vysokú účasť cvičiacich a dúfame, že opäť prekonáme stovku.

Prostredie Lodenice je ideálne na takéto masové podujatia, zúčastniť sa môžu všetci, ktorí si radi zaskáču 3+ hodinový maratón s viac ako 10-timi profi inštruktormi a inštruktorkami. Vaše kroky povedú domáce inštruktorky z viacerých piešťanských tímov, ale chýbať nebudú ani vynikajúci hosťujúci inštruktori z celého Slovenska alebo očakávané pánske kolo.

Viac informácií o akcii a info o rezerváciách trampolín nájdete na FB udalosti: https://www.facebook.com/events/220255628524080/ alebo na tel.č. 0949759901

Text a foto: Sju