Útulkáči: Tany, Tuši a Elo

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im. Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Tany

3-ročná drobná fenka bola privezená políciou zo zmluvného mesta. Je veľmi milá a prítulná, také drobátko, vhodná do bytových podmienok, má aj hygienické návyky.

Tuši

9-ročná fenka bola odobraná v zúfalom stave z veľmi zlých podmienok, roky žila v chlieve ako nepotrebná zabudnutá vec. Konečne sme ju vypiplali zo všetkých neduhov typických pre množiteľské fenky – svrab, hnisavé oči, zápal maternice, cysty, šupinatá a mastná koža, hnilé zuby… Teraz je to veselé, prítulné zlatíčko, nesmierne vďačné, teší sa zo všetkého, hlavne z veľa lásky, ktorú dostáva denne. Je vhodná k starším ľuďom, rada si pobežká po dvore, s inými psíkmi a mačičkami nemá vôbec problém, je ku každému veľmi priateľská.A j keď už má svoj vek, je vitálna a čiperná. Má len pár zúbkov, ale spapať vie všetko.

Elo

6-ročný tigrovaný kocúrik odobraný z bytovky, kde zomrela jeho majiteľka. Je už z najhoršieho vonku, vyliečený, pribral na váhe, nechá sa hladkať, je prítulný a veľmi pokojný, vhodný do bytu, má hygienické návyky.

Text a foto: Útulok Piešťany