V rozprávkovom parku čaká deti množstvo prekvapení

Prechádzka rozprávkovým parkom sa z roka na rok stáva čoraz fyzicky náročnejšou. Milé rodinky, vôbec netreba podceňovať prípravu. Asociácia športových klubov prisľúbila, že nám pomôže zlepšiť si kondičku a pripravila ukážky jednotlivých športových aktivít.

Tešiť sa môžeme aj na klubových maskotov. Veríme, že si deti vyberú ten svoj šport, v ktorom sa vo voľnom čase budú radi zdokonaľovať a ktorý im bude prinášať radosť. Účasť prisľúbili všetky piešťanské slávne zvieratká – Havrani, Kohúti, Čajky.

Popoluška iste uvíta pomoc detí pri preberaní hrachu a fazule. Už ani sova Rozárka sa nedokáže pozerať na množstvo práce, ktorou preťažuje Macocha s Dorou chuderku Popolušku. Preto sova Rozárka pozvala holúbkov, ktorí prisľúbili, že prídu pomôcť a nenechajú Popolušku na všetko samotnú.

Aj tri prasiatka veria, že im deti poradia ako a predovšetkým z akého materiálu majú postaviť pevný dom, ktorý by ich ochránil pred nebezpečným vlkom. Chceli by sme uistiť všetky deti, že stanovisko je naozaj bezpečné a nemusia sa ničoho báť. Je tajne strážené agentom Mestskej polície Piešťany, ktorý v prezlečení číha na páchateľa.

Piešťanský park je známy nádhernou zeleňou a kvetinovou výsadbou, o ktorú sa nám dôkladne starajú Služby mesta Piešťany. Deti v ňom neraz stretnú Včielku Máju a jej priateľov. Avšak v tento rozprávkový deň môžu usilovnej Včielke Máji pomôcť zozbierať tohtoročnú úrodu, ktorá sa javí ako mimoriadne bohatá. Peľové zrnká sú pripravené na zber a deti ich môžu začať zbierať a nosiť do úľa. Dedko včelár so svojím tímom priblíži deťom ako to vlastne v tom úli funguje.

No milé deti a toto sme ešte len v polovici našej rozprávkovej prechádzky parkom. Ešte nás čakajú ďalšie zaujímavé stanoviská, o ktorých si povieme nabudúce. Vy si iba pamätajte, že 16.6.2018 od 10.00 h do 15.00 h si musíte zarezervovať čas a prísť si ho spolu s nami užiť do mestského parku.

Text: Tlačová správa/MC Úsmev