V Regal Terasa zahrajú Please The Trees

Členovia tejto kapely v rámci jedného zo svojich predchádzajúcich vystúpení v Piešťanoch zasadili v mestskom parku strom. Teraz sa vracajú s najnovším albumom. Please The Trees ho predstavia v sobotu 4. mája v Regal Terasa.

Na konte majú päť albumov a takmer 300 stromov. Sadili ich v po celej Európe aj v Severnej Amerike, všade tam, kde koncertovali. V Piešťanoch pri kine Fontána zasadili v roku 2013 platan. Teraz sa vracajú, aby fanúšikom predstavili svoj najnovší album s názvom Infinite Dance. Vyšiel desať rokov po ich debute, a už pred vydaním ho smelo označovali za vyvrcholenie ich doterajšej tvorby.

„Infnite Dance síce pokračuje v nastolenom smere a s nevídanou energiou, ktorú toto trio dokáže prekvapivo ľahko vyprodukovať, ale teraz s ňou zachádza omnoho suverénnejšie a rozumnejšie. Po skrotení hlukových plôch sa Please The Trees totiž naučili pracovať i s tichom, ktoré ich energiu nečakaným spôsobom umocňuje,“ píše sa v správe k vydaniu ich najnovšieho albumu.

Please The Trees ho svojim piešťanským fanúšikom predstavia v sobotu 4. mája v Regal Terasa. Vstup na koncert, ktorý začína o 20.00 h, je voľný.

Text: Martin Palkovič Zdroj: starcasticrecords.cz Foto: facebook.com/pleasethetrees