Úsmev pozýva na Pirátsku párty

Slnko už stráca na svojej sile, rána sú chladnejšie. Z prázdnin sa stali len spomienky, ktoré začínajú blednúť. Ale prečo si to nepredĺžiť leto a nepridať zopár nových zážitkov, nespoznať zopár nových kamarátov?

Materské centrum Úsmev v Piešťanoch vám to všetko ponúka na svojej tradičnej akcii Pirátskej párty, ktorá sa koná v sobotu 10.9.2016 o 15.30 h na detskom ihrisku Karibik na Ulici A. Hlinku 39/41 v Piešťanoch. Podujatie sa koná za každého počasia.

K vašej dobrej nálade sa pridajú postavičky z rôznych morských a vodných rozprávok. Môžete sa tešiť na pirátov, na vodníka, ktorý zbiera dušičky a bude treba okolo neho nepozorovane prekĺznuť.  Zahádžete si loptičky s Nemom a zábudlivou Dory, neštastnému a opustenému Robinsonovi pomôžete postaviť maják, zachytáte si rybičky.

Nebude chýbať Ariel, s ktorou si zašantíte dosýta, stretnete morské príšery aj si budete môcť pohľadať stratený rozprávkový poklad. Bohatá výzdoba a krásne kulisy sú už samozrejmosťou pri všetkých akciách z dielne materského centra Úsmev.

Prídite v sobotu 10. septembra o 15.30 h nasať atmosféru dobrodružstva z rozprávok, ochutnať diaľky a rozlúčiť sa spolu s nami s končiacim letom. Nenechajte si milé deti ujsť príležitosť na pekné sobotné popoludnie, kde sa vybláznite so svojími starými aj novými kamarátmi. Hrdinovia z morských a iných vodných rozprávok sa už na vás tešia a vy? Potešíme sa, ak prídete v tématických maskách (námorníkov, pirátov, vodníkov, morských príšer).

Text: Tlačová správa MC Úsmev