Sme s vami. Trnavské rádio pokryje testovanie v regióne, zapojí aj poslucháčov

Trnavské rádio pripravilo živé vysielanie počas víkendového plošného testovania. Posilnený spravodajský tím bude na dôležitých miestach v regióne Trnavy a na centrále. Ide o najväčšie lokálne spravodajské sieťovanie. V spolupráci s portálmi TrnavskyHlas.sk, zpiešťan.sk, trnava-live.sk a MY Trnavské noviny pokryje aj dianie v Hlohovci či Piešťanoch a v priľahlých obciach.

„Okrem priameho spojenia s primátormi okresných miest prinesieme aj aktualizované informácie z ciest pri najvyťaženejších testovacích bodoch. Pravdepodobne sa mnoho ľudí sa bude presúvať, sociálne siete nie sú ideálna platforma za volant,“ povedal Dušan Vančo, programový riaditeľ Trnavského rádia.

Živé víkendové vysielanie zamerané na spravodajstvo o celoplošnom testovaní bude od 7. do 22. hodiny. Trnavské rádio plánuje zapojiť aj poslucháčov. „Máme silnú komunitu, ktorá nám neustále posiela všetko, čo sa deje. Poslucháči sa stanú na dva víkendy našimi reportérmi,“ dodáva Vančo.

Spravodajské bloky budú počas víkendu v tradičnom čase 5 minút pred celou, okrem toho budú vo vysielaní priebežné alebo mimoriadne aktualizácie a dopravný servis každých 30 minút výhradne z Trnavského kraja.

Trnavské rádio zároveň pripravilo sumarizačnú webovú mikrostránku na www.trnavske.radio a prinesie aj online spravodajstvo Práve teraz.

Zdroj: Tlačová správa – Trnavské rádio