Rezort Piešťany povedie viceprimátor Michal Bezák

Valné zhromaždenie oblastnej organizácie cestovného ruchu v polovici apríla akceptovalo nomináciu mestského zastupiteľstva a za predsedu predstavenstva Rezortu Piešťany zvolilo viceprimátora Michala Bezáka, ktorý v tejto funkcii nahradí Petra Tremboša.

Išlo o druhú nomináciu odobrenú piešťanskými poslancami. Niektorí členovia Rezortu Piešťany totiž vo februári nesúhlasili s tým, aby túto organizáciu viedla Zuzana Svrčeková.

„Mám pred tým veľký rešpekt, ale zároveň je to oblasť, v ktorej som doma,“ povedal Michal Bezák, ktorý pred komunálnymi voľbami pracoval pre holding Synot. Ten pôsobí v hernom priemysle, ale zameriava sa aj na cestovný ruch. Nový predseda predstavenstva Rezortu Piešťany má vďaka tomu skúsenosti s projektom obnovy kúpaliska Zelená žaba v Trenčianskych Tepliciach aj s vedením hotela Elizabeth v Trenčíne.

„Rezort Piešťany by mal dávať väčší dôraz na marketing a nemal by slúžiť ako servisná organizácia,“ dodal Michal Bezák. Svoje konkrétne zámery chce najprv prezentovať členom organizácie. Tú tvoria okrem mesta Piešťany aj obce Moravany nad Váhom, Veľké Orvište, Ostrov, Slovenské liečebné kúpele Piešťany, Hotel Máj, Hotel Park, Zuckmann Villa a vydavateľstvo Winter média, a. s.

Text a foto: Martin Palkovič