Príď sa rozhýbať a vyber si svoj šport

Chceš byť ďalším Erbanom, Repčíkom, Moravcovou či iným úspešným športovcom? Ak áno, máš jedinečnú príležitosť zúčastniť sa športovej akcie Vyber si svoj šport. Myšlienka vzájomnej spolupráce všetkých miestnych športových klubov, podpora základnej pohybovej prípravy detí a možnosť vybrať si obľúbený šport je opäť tu.

Športový klub HappyMove – pohyb s úsmevom v spolupráci s Asociáciou športových klubov Piešťany organizuje deň plný pohybu, ktorý sa bude konať v sobotu 11. septembra 2021 v HS Centre Piešťany. V príjemnom prostredí si tak môžete užiť 17 rôznych športov na jednom mieste. Registrácia detí začína o 9.30 hod. a už od desiatej si deti môžu vyskúšať všetky športové aktivity na jednotlivých stanovištiach, rozhodnúť sa pre svoj top šport a možno tak začať i profesionálnu kariéru. Vstup do športového priestranstva je zadarmo, občerstvenie a pitný režim pre deti budú zabezpečené. Počas športovej akcie budú dodržané všetky nariadenia MZ SR v súvislosti s koronavírusovou pandémiou covid-19.

Okrem rôznych pohybových aktivít na jednotlivých stanovištiach sú pre vás pripravené sprievodné aktivity – tvorivé dielne, ukážky prvej pomoci, maskoti rozprávkových postáv, vzácne rady od fyzioterapeutky či stretnutia s piešťanskými profesionálnymi športovcami. Aj tento rok na vás čaká bohatá tombola i špeciálni hostia.

Šport a dobrovoľnícke charitatívne aktivity idú ruka v ruke už celé roky. V rámci grantového programu Búrame bariéry, ktorý organizuje Nadácia ZSE v spolupráci s Asociáciou pomoci postihnutým APPA, na záver vyžrebujeme tombolu a výťažok z nej venujeme telesne handicapovanému členovi HappyMove na rehabilitačné cvičenia.

Novinkou športového dňa je aj štart zážitkovej trasy z areálu HS Centra. Klub slovenských turistov Tesla, ktorý pravidelne organizuje piešťanskú BUĎ FIT-ku, pripravil pre rodičov a ich ratolesti zážitkovú trasu okolo Sĺňavy. Na trasu sa môžeš vydať na bicykli, kolobežke či pešo.

Športu zdar 11. septembra 2021!