Polícia stále hľadá svedkov tragickej nehody pri Ostrove

Dopravnú nehodu, pri ktorej prišla o život spolujazdkyňa a zranili sa deti, polícia podľa slov hovorkyne intenzívne vyšetruje.

„Vodiča, ktorý predbiehal Jeep, sme už vypátrali a bol vypočutý,“ informovala Martina Kredatusová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave a dodala, že do vyšetrovania bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy. „Aj za jeho pomoci robíme všetko preto, aby sme nehodu čo najskôr objasnili.“

K presnému zisteniu, ako k tragédii došlo, by polícii pomohlo svedectvo ľudí, ktorí nehodu videli. Prihlásiť sa môžu na linke 158 alebo cez súkromnú správu na facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.

Nehoda sa stala v sobotu 15. augusta okolo 9.30 h na ceste medzi Očkovom a Krakovanmi, v katastri obce Ostrov pri Piešťanoch.

Vodička Renaultu Thália sa pravdepodobne snažila vyhnúť oproti idúcemu autu, ktoré predbiehalo Jeep a bolo v jej jazdnom pruhu. V dôsledku vzniknutej kolízie došlo k čelnej zrážke s Jeepom. V dôsledku kolízie priamo na mieste zomrela spolujazdkyňa z Renaultu a deti vezúce sa v tomto vozidle utrpeli ťažké zranenia.

 

 

Zdroj: KR PZ Trnava Foto: Prezídium Hasičského a záchranného zboru