Piešťany sa zapoja do celoslovenského Dňa objatí

Už 27. júna 2018 sa vo vyše 35 slovenských a 20 zahraničných mestách uskutoční 7. ročník Dňa objatí. Minulý rok sa vďaka dobrovoľníkom podarilo rozdať vyše 100-tisíc objatí, no tohtoročnou témou bude šíriť radosť, vďačnosť a nádej. Predsa len objatie je niečo, čo dokáže pomôcť, vyliečiť a vyčariť úsmev na tvári, a to úplne zadarmo.

Objatia budeme v Piešťanoch rozdávať od 10.00 h, predovšetkým na Námestí slobody (ďalšie miesta, kde nás nájdeš pridáme na samotnú udalosť na Facebook – Hug Day Piešťany 2018).

Našim špecifickým symbolom bude to, že budeme držať kartóny s nápismi Objatie zadarmo (popr. Free Hugs), vďaka čomu nás veľmi ľahko nájdeš (taktiež sa väčšinou budeme pohybovať v skupine 3-4 ľudí).

Pokiaľ z teba srší radosť a máš rád objatia, tak ich poď s nami rozdávať, pretože „huggerov“ nie je nikdy dosť. V prípade, že sa ním chceš stať, tak nás kontaktuj prostredníctvom Facebook-u alebo e-mailu komunita.punkstream@gmail.com.

Pokiaľ nás nezastihneš, tak poteš svoji objatím svoju rodinu, či priateľov, určite im vyčaríš úsmev na tvári a zlepšíš im ich deň ?

Koordinátor pre mesto Piešťany: OZ Punkstream

Webstránka: hugday.sk

Text: Rastislav Gablovič, OZ Punkstream