Para zahrá koncert na piešťanskom sídlisku

Známy je iba dátum, presný čas ani miesto organizátori nezverejnili. Koncert bude možné sledovať cez internet. Fanúšikovia, ktorí budú mať šťastie, ho uvidia aj z okna.

Festival Grape organizuje koncerty v troch slovenských mestách, budú vysielané naživo na jeho facebookovom profile. Séria vystúpení má názov Jarné dvorenie. V Bratislave sa 21. mája predstaví kapela Billy Barman, v Košiciach to bude 27. mája Puding Pani Elvisovej a piešťanské vystúpenie skupiny Para je naplánované na pondelok 25. mája.

„Ak sa niektorý z koncertov koná na tvojom sídlisku, sleduj ho, prosím, z okna. Ak potrebuješ predsa len zbehnúť dole, daj si rúško a dodržuj aspoň dvojmetrový odstup od ostatných,“ píšu organizátori na sociálnej sieti. Partnerom série koncertov je aj oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany.

Koncerty na sídliskách sú odpoveďou hudobníkov na mimoriadnu situáciu spôsobenú novým koronavírusom, kvôli ktorej museli  zrušiť živé vystúpenia.

Para sa v Piešťanoch naposledy predstavila v novembri, jej koncert v Piešťanskom pivovare ŽiWell bol vypredaný. Kapela pred pár dňami zverejnila špeciálny videoklip ku skladbe Doma dobre, ktorý tvoria zábery zhotovené fanúšikmi.

Text a foto: Martin Palkovič