Nové termíny piešťanských koncertov kapiel Hex a Billy Barman

V apríli sa mali v Elektrárni Piešťany a Piešťanskom pivovare ŽiWell uskutočniť dva koncerty obľúbených slovenských kapiel. Organizátori oznámili, že ich v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu presúvajú na október.

Billy Barman plánovali prostredníctvom série koncertov podporiť vydanie svojho nového albumu s názvom Zlatý vek. Fanúšikovia si ich nové skladby budú môcť vypočuť 6. apríla, ale naživo to bude až na jeseň.

„Veľmi nás to mrzí, ale vaše a naše zdravie sú predsa na prvom mieste. Zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti na náhradné októbrové termíny,“ oznámili Billy Barman na Facebooku. Ich koncert v Elektráni Piešťany sa uskutoční v piatok 2. októbra.

„Priatelia, súčasná zložitá situácia, ktorá postihla celý svet, nás nesmierne mrzí. Chceme sa vám preto ospravedlniť, no sme nútení presunúť naše turné na jeseň 2020, pretože zdravie a bezpečnosť sú pre nás prioritou. Veľmi ďakujeme za vašu priazeň a tešíme sa na vás na našom Back To The Clubs Tour v októbri,“ odkázali fanúšikom členovia kapely Hex.

Nový termín ich koncertu v Piešťanskom pivovare ŽiWell je štvrtok 15. októbra.

Text a foto: Martin Palkovič