Kúpele ponúkajú ubytovanie pre ľudí, ktorí musia zostať v karanténe

Piešťanské kúpele budú po celoplošnom testovaní prijímať klientov s pozitívnym výsledkom testu, ktorí si prajú zostať mimo domova počas desaťdňovej karantény. V cene 29 eur za osobu a noc je ubytovanie aj plná penzia.

Každý, komu v rámci celoplošného testovania na ochorenie covid-19 vyjde pozitívny výsledok, by mal zostať v domácej izolácii. Ľudia, ktorí napríklad kvôli rodinným príslušníkom nemôžu karanténu absolvovať v domácom prostredí, majú možnosť využiť služby súkromných hotelových zariadení. Nie je to však zdarma.

Slovenské liečebné kúpele Piešťany vyhradili dva hotely pre ľudí, ktorí po celoplošnom testovaní nemôžu alebo nechcú zostať doma. Pre klientov s negatívnym výsledkom, ktorí si prajú zostať mimo domu napríklad kvôli tomu, že niekto z ich rodiny je pozitívny, bude pripravené ubytovanie v hoteli Grand. Klienti s pozitívnym výsledkom budú ubytovaní v Splendide.

V oboch prípadoch je cena 29 eur za osobu a noc. Zahŕňa aj raňajky, obed, večeru (v prípade pozitívnych klientov servírované na izbu) a pripojenie na internet.

Registrácia hostí prebieha nonstop na hotelovej recepcii. V prípade záujmu treba cez víkend (od 7:30 do 22:00 h) volať na číslo 033/7757733.