Hádzaná: Žiačky MHK Piešťany podali bojovný výkon

Piešťanské staršie žiačky, doplnené mladšími žiačkami, nastúpili plne koncentrované na zápas proti Topoľníkom. Od začiatku dobre bránili a vyrážali do rýchlych protiútokov. Počas celého zápasu sa snažili hrať rýchlo smerom dopredu. Postupne, už v prvom polčase sa dostali na ihrisko všetky hráčky.

V druhom polčase pokračovali v hre z prvého polčasu, vyskúšali si aj niektoré nové herné situácie. Pokračovali v dobrom bránení a za obranou výborne chytala Barlová – chytila aj štyri sedmičky. Zahrali si všetky hráčky, ktoré sa mohli aj strelecky presadiť. Posledný gól strelila Barlová zo sedmičky. Všetky dievčatá podali kolektívny a bojovný výkon.

Piešťany – Topoľníky 29:5 (18:4)

Barlová 1 -Bachňáková, Dorošová 2, Soldánová , Noskovičová 1, Blašková, Brandhuber 9, Múčková 11, Moravčíková, Kopálová 5,

Starší žiaci nastúpili na dva zápasy – najskôr proti A tímu a neskôr proti B tímu Nových Zámkov. V stretnutí proti Áčku bol osud zápasu jasný už od úvodu, keď už v siedmej minúte bol stav 0:5 v prospech hostí. Žiaci súpera potvrdzovali, prečo sú na čele tabuľky starších žiakov. Zápas mal jednoznačný priebeh a Nové Zámky vyhrali 12:31

Iný priebeh mal však zápas s Béčkom Nových Zámkov. Piešťanci sa poučili z prvého zápasu, zlepšili obranu, za ktorou spoľahlivo chytal Krchlík a postupne si do polčasu vytvorili náskok 17:13. V druhom polčas sa hra domácich ešte vylepšila a postupne ušli súperovi na konečných 35:26. O víťazstvo sa gólovo najviac pričinili Maco a Capek, ktorí dali dohromady úctyhodných 21 gólov.

MHK Piešťany – N. Zámky A 12:31 (6:17)

Zostava: Pelcl, Nedorost, Masarovič 3, Maco 3, Folajtár, Kraic 2, Haring, Vrba, Capek 4, Krchlík

MHK-N.Zámky B 35:26 ( 17:13 )

Zostava: Soldán, Pelcl 2, Nedorost 1, Masarovič 4, Maco 10, Folajtár 2, Kraic 4, Haring, Vrba 1, Capek 11, Krchlík, Fuska M.

Zdroj: MHK Piešťany