Festival Vrbovské Vetry zverejnil prvých účinkujúcich

V sobotu 4. júla 2020 sa vo Vrbovom uskutoční už 14. ročník Vrbovských Vetrov.  Zo zatiaľ potvrdených interpretov môžme spomenúť napríklad silné domáce mená ako Para, Bijou Terriér, či Medial Banana, legendárnu českú speváčku Janu Kratochvílovú, poľské folk-punkové zoskupenie Haňba, či skvelých Funny Fellows, s ktorými pocestujeme v čase na začiatok 20. storočia.

Samozrejmosťou budú aj festivalové klasiky ako Chikilikitua, Vrbovskí Vítazi, či Karpatské Chrbáty. Festival bude rozšírený aj o zónu pre deti a prvýkrát v histórii bude program začínať už o desiatej ráno.

Kompletný zoznam účinkujúcich a sprievodného programu bude včas zverejnený, ale určite nebude núdza o ďalšie zaujímavé mená a  vtipné momenty.  Veľkou zmenou prejde aj festivalová gastro zóna, v ponuke bude široká ponuka piva, vrátane pivných špeciálov z dielne pivovaru Urpíner ako aj špeciálny stánok pre abstinentov, z ktorého bude mať iste najväčšiu radosť otec festivalu Braňo Jobus. Minulosťou sa stane aj festivalová mena Vrbovský Vrb. Novinkou bude triedenie odpadu priamo na mieste, o ktoré sa postará NATUR-PACK.

Zahrievacie zimné kolo Vetrov môžete zažiť už v tento štvrtok 19.12. v bratislavskom klube Randal, kam zavítajú Karpatské Chrbáty, Kniha Jobusova ako aj nová tvár na scéne domovského mesta Vrbovských Vetrov, kapela MADratz. Táto akcia bude mať reprízu o deň neskôr aj v Novom Meste nad Váhom v klube Blue Note.

Zdroj: Tlačová správa – Vrbovské Vetry