Čajky v stredu hostia Slovan, s rokom 2018 sa chcú lúčiť víťazstvom

Piešťanské Čajky v stredu 19. decembra odohrajú posledný zápas v kalendárnom roku 2018, keď na domácej palubovke Diplomat arény privítajú BK Slovan Bratislava. Stretnutie sa predohráva, keďže sa presunulo z pôvodného termínu 22. decembra.

Čajky sa budú chcieť s rokom 2018 rozlúčiť víťazstvom a napraviť si tak chuť po nedeľnej prehre v Ružomberku. Proti Slovanu  sú papierovým favoritom, no potrebujú to potvrdiť aj na ihrisku. Čajky sa s aktuálne siedmym tímom extraligovej tabuľky sa stretli v piatom kole, keď v Dome športu jednoznačne zvíťazili 78:36. Na tento výkon chcú nadviazať aj v stredu a naplno sa na zápas koncentrujú.

„Je to posledný zápas pred Vianocami, takže ho chceme samozrejme zvládnuť. Pristupujeme k nemu s plnou vážnosťou a nemáme sa na čo šetriť. Jednoznačne sa chceme s rokom 2018 rozlúčiť víťazstvom. Takisto chceme aj našim fanúšikom spraviť pred vianočnými sviatkami radosť, takže verím, že si aj v strede týždňa nájdu cestu do Diplomat arény,“ povedal pred zajtrajším zápasom tréner Čajok Richard Kucsa.

Text: piestanskejcajky.sk Foto: Laco Duračka